norsk:

Nedlastninger

 • Markedsføring

  Vi mener markedsøring er den artigste delen av enhver bedrift! Det er trist når markedsføringen ødelegges som resultat av lekkasje av materialer, informasjon, bilder etc.. Vi setter pris på vårt samarbeid og du er derfor velkommen til å bruke den informasjonen og de bildene du finner her. Vi gjør vårt beste for å holde materialet oppdatert – det er viktig når du kommuniserer med din kunde. Vi er her for din og egen suksess!
  Bilder, Brosjyrer

 • Drift

  Alle vet det er lett når en bare vet hvordan det gjøres! Vi vil forsøke å vise det på en slik måte at en 10-åring skal kunne justere vinduer, regulere dører og rengjøre alle deler. Vi skal gjøre vårt beste for å holde all informasjon oppdatert. Har du noen kommentarer, informasjon eller ideer tar vi gjerne imot. Hvordan kan vi vite om vi lekker om ingen forteller oss det? Fint om du sier ifra om de problemene du opplever, det gir oss en unik mulighet til å forbedre oss og bli mer lojale. uPVC produkter, treprodukter, aluminiumprodukter, sikkerhetsdører, garasjedører, glassvegger og deler.
  uPVC products

 • Montering

  Vår bedrift er avhengig av god kvalitet på installasjonen. Her finner du instruksjoner for installasjon av dører og vinduer. Følg instruksjonene nøye og du forsikrer ikke bare at produktet ikke faller ut men gjør deg også fornøyd i årevis med bruk. Enkelt, som det burde være.